Welke parkeeraanbieders zijn er beschikbaar?

In Nederland zijn er meerdere aanbieders op het gebied van mobiel parkeren. Elke aanbieder heeft een eigen parkeer app met zijn voor- en nadelen. Bekijk hieronder welke het beste bij jou past.
Parkmobile

Parkmobile

Parkmobile richt zich voornamelijk op particulieren die zowel veel als af en toe parkeren. Deze aanbieder is vooral bekend wegens de populaire Parkmobile parkeerapp. Parkmobile biedt net als Park-line voor alle platformen een App aan.


ANWB onderweg

ANWB onderweg

ANWB, van oudsher de grootste Nederlandse pechdienst, is recent in samenwerking met Yellowbrick begonnen met het aanbieden van parkeren. Voor aanmelding van ANWB Parkeren dient u in het bezit te zijn van een jaarlijks betaald ANWB lidmaatschap. Via de ANWB Onderweg App kunt u vervolgens bij Yellowbrick een parkeeractie op straat starten en stoppen.


Park-line

Park-line

Deze parkeerprovider is vooral actief in de zakelijke markt en is een bekende naam onder zakelijke (lease)rijders. Naast mobiel parkeren op straat biedt Park-line ook een garagekaart waarmee je kunt parkeren in 400+ parkeergarages. Speciaal voor bedrijven heeft Park-line ook een tankkaart waarmee je bij elk tankstation in Nederland kan tanken en bij 1.000+ autowasstraten terecht kan. Alle kosten worden maandelijks via één factuur afgerekend. Park-line is voor zakelijk gebruik de beste keuze. 


SMSParking

SMSParking

Sinds 2008 is SMSParking beschikbaar in Amsterdam en is in meerdere steden uitgerold. Naast sms'en kunt u met SMSParking ook in- en uitchecken via de App-Parking App.


Yellowbrick

Yellowbrick

Yellowbrick biedt mobiel parkeren aan als Bricken. Naast mobiel parkeren op straat kunt u ook in Q-park garages parkeren. Parkeeracties start je met de app, via de website of door te bellen.


On the Go

On the Go

Met de On the Go. app (voorheen MyOrder) kan je parkeren en tanken en achteraf betalen. Dit kan bijvoorbeeld door iDEAL links die achteraf naar je worden gemaild.


Stadsparkeren

Stadsparkeren

Met Stadsparkeren kan je in 140 gemeentes parkeren. Kies voor pas-parkeren en/of app-parkeren. Bij Stadsparkeren kan je kiezen uit een abonnement of betalen per transactie. Je betaalt je factuur bij Stadsparkeren wekelijks of maandelijks.


MKB Brandstof

MKB Brandstof

MKB brandstof richt zich op zzp'ers, ondernemers en boekhouders. Je kan de MKB brandstof app gebruiken voor: tanken, carwash en parkeren. Als klant kan je kiezen voor wekelijkse of maandelijkse afschrijvingen.Naast deze aanbieders zijn er ook nog enkele andere (kleinere) spelers zoals Parksen en MTC.